Priključak na sistem

JKP TOPLANA

Postupak priključenja na mrežu daljinskog grejanja JKP Toplana Knjaževac, moguć je u bilo koje doba godine. Najpre je potrebno da dobijete dozvolu predsednika kućnog saveta za priključak na vertikalu, potom licencirano lice treba odraditi projekat instalacije centralnog grejanja i proračun toplotnih gubitaka. Licencirano lice možete angažovati u okviru Toplane ili nezavisno od ovog Javnog preduzeća. Cena priključka na mrežu daljinskog grejanja iznosi 3.000,00 dinara po kW/h za stambeni prostor.

Cena grejanja na mesečnom nivou, za kupce kod kojih se obračun vrši po kvadraturi iznosi 99,48 dinara (bez PDV-a) po metru kvadratnom, za stambeni prostor. Takođe, imate mogućnost priključka gde bi Vam se vršilo pojedi načno merenje i naplata po potrošnji (putem tzv. kalorimetra).

Cene kod ovakvog tipa obračuna iznose 5,53 din/kwh za varijabilni deo i 44,95 dinara po metru kvadratnom za fiksni deo. Zahtev za priključenje – Obrazac, PDF Zahtev za priključenje – Obrazac, DOC Cena takse za priključak na mrežu daljinskog grejanja iznosi 3.000,00 dinara po kilovatčasu za stambeni prostor.

Za sve ostale informacije možete se obratiti našoj službi koja se nalazi u ulici Miloša Obilića 1, ili pozivom na broj: 019/730-317

Cena takse za priključak na mrežu daljinskog grejanja iznosi 3.000,00 dinara po kilovatčasu za stambeni prostor.

Preuzmi PDF obrazac.